Tilaa Nuohooja!Ammattitaitoinen Nuohooja

Nuohous on tarpeen, jotta tulisija ja hormi toimisivat kunnolla ja se on myös osa nokipalojen ehkäisyä. Samalla nuohoojalla on mahdollisuus havaita tulipalon vaaraa aiheuttavat viat. Muista että huolletut tulisijat ovat energiatehokkaampia ja turvallisia käyttää, lisäksi ne ovat myös ympäristöystävällisempiä.

Rakennusten tulisijat ja savuhormit on nuohottava säännöllisesti, jotta savuhormeihin ja tulisijoihin kertyvä palamisjäte ei aiheuttaisi tulipalon vaaraa. Säännöllinen nuohouspalvelu vähentää polttoaineen (esim. puun) kulutusta ja edistää täydellistä palamista, joka vähentää päästöjä ja ympäristön tarpeetonta kuormitusta. Nuohotussa tulisijassa polttoaine palaa paremmin ja puhtaammin.

Huolehdimme paloturvallisuudesta tarkastamalla ja puhdistamalla tulisijat ja savuhormit.

Pelastustoimilain mukaan rakennuksen omistajan tai haltijan velvollisuus on huolehtia, että tulisijat ja savuhormit nuohotaan säännöllisesti. Pidämme huolen siitä, että vakituisilla asiakkaillamme lakisääteinen nuohous suoritetaan aina määräaikaan mennessä.

Tulisioilta saat laadukasta ja luotettavaa nuohouspalvelua Yläneeltä. Tilaa ammattitaitoinen nuohooja Turku  Raisio  Naantali  Lieto  Kaarina  Yläne  Säkylä  Köyliö  Laitila  Rauma  Aura  Alastaro

Yrittäjän tarina

Moi,

Olen Ville-Veikko Lehtonen, Tulisiat Oy: perustaja ja yrittäjä. Nuohousalalla olen toiminut jo pitempään ja ajatus yrittäjäksi lähtemisestä kyti mielessä pitkään. Haluan palvella asiakkaitani sydämellä ja huolella. Olethan yhteydessä!

Lehtonen Ville-Veikko
p. 040 750 7352
lehtonen@tulisiat.fi

 

Varaa nuohousaika


Varaa helposti nuohousaika Tulisioille


Ajanvaraus
 

Ota yhteyttä!

Palvelemme Yläneeltä käsin kaikkia lähialueita!


Puh. 040 750 7352

lehtonen@tulisiat.fi